Over ons – Wie zitten er op dit moment in de Sportraad Eijsden Margraten?

Voorzitter:
Peter Peters

Peter Peters Consultancy

Is van origine klinisch en organisatiepsycholoog en heeft in zijn carrière meerdere bestuurlijke functies in de zorg bekleedt. Vanaf 2003 is hij eigenaar van Peters Consultancy. Het bedrijf richt zich met name op business consulting, mediation, training en coaching. Tevens heeft hij commissariaten bij een aantal zorgorganisaties. Hij was vanaf de fusie tussen de voetbalverenigingen van Noorbeek en Slenaken in 2014 tot 2019 voorzitter van SNC’14.

Penningmeester:
Functie is vacant.

Tot een nieuwe invulling ervan neemt Winand Willigers de honneurs waar – ad interim.

Secretaris:
Peter van Neer

Peter van Neer

Beroepshalve is Peter werkzaam bij SNS Bank

Bestuurslid:
Marcel Lousberg

Marcel Lousberg-4-1

Ik ben in het dagelijks leven werkzaam bij Rabobank. Ik ben geruime tijd actief in het vrijwilligerswerk in Margraten en heb hierin bij de Margratense voetbalvereniging RKVVM diverse jaren als bestuurslid ervaring opgedaan rondom bestuurlijke vernieuwing, ledenbinding en toekomstbestendige verenigingsaanpak.

Bestuurslid:
Jeroen Wijckmans

 

 

Jeroen Wijckmans

Werkzaam bij meerdere organisaties en vervult de volgende functie:
# Welzijns organisatie Trajekt als Maatschappelijke Makelaar. (mede oprichter van de Maatschappelijke Beursvloer Maastricht)
# Centrummanager  Playing for Success Maastricht. (Leercentrum in het Geusselt stadion voor kinderen uit Maastricht en regio die een zetje in de rug nodig hebben)
# Docent aan het CIOS in Sittard.

Vrijwilligerswerk:
# Secretaris ledenraad MVV Maastricht, # Sportraad Eijsden Margraten, # Pijlploeg Bart Brentjens Challange
Hobby’s:
# Fervent wielrenner en lid van WTC Gronsveld en spelt regelmatig golf, # Alles wat met sport te maken heeft.

Bestuurslid:
Winand Willigers

Momenteel bestuurder/directeur van verschillende zwembaden en sportvoorzieningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Kerkrade en Eijsden-Margraten. Onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden is om mensen aan het sporten te krijgen en te houden, zowel in verenigingsverband en als ongeorganiseerd. Daarnaast adviseer ik lokale overheden op het gebied van sport en bewegen. Ik wil me inzetten om de vitaliteit en gezondheid te verhogen van de inwoners van de gemeente Eijsden Margraten door middel van sport en bewegen als bestuurder van de sportraad Eijsden-Margraten.

Winand Willigers

Bestuurslid:
Jo Bisscheroux

Jo Bisscheroux

Bestuurslid:
Joris Berger

Joris Berger 02

In het werkzame leven aan de slag bij de Universiteit Maastricht in de rol van clustermanager van een team dat aan de slag is met alumni, stages, bedrijfsrelaties en studie adviseurs. Daarvoor 22 jaar in de financiele dienstverlening actief geweest.  Ik draag het tennisspel en wielrennen een warm hart toe.
Als voorzitter van de lokale tennisvereniging Eijsden actief geweest in de periode 2014-2020. Sinds 2012 t/m 2021 wedstrijdleider van het open KNLTB tennistoernooi bij TV Eijsden.
Vanuit mijn (vrijwilligers) werk vind ik het altijd belangrijk om mensen in beweging te krijgen. Hierbij probeer ik vaak een verbindende rol te pakken.

 

 


Aanspreekpunten vanuit de Gemeente Eijsden Margraten:
Swanhilde den Dunnen

Swanhilde den Dunnen

Daisy Claessens

Daisy Claessens

Klik op bijgaande sportraad-eijsden-margraten NOCNSF artikel voor een mooi artikel dat vanuit NOCNSF een beeld geeft van onze Sportraad Eijsden Margraten.